dilluns, 3 de setembre del 2012

MÉS SEGURETAT ALS NOSTRES CARRERS


 
Segons el digital e-noticies, "els Mossos d’Esquadra han detingut Patricio T.C., nascut a l’Equador, de 42 anys i amb domicili a Barcelona, com a presumpte autor de 10 estrebades que s’haurien comès durant les darreres setmanes a la xarxa del metro de Barcelona.


L’arrestat s’havia especialitzat a arrencar cadenes d’or a usuaris del transport metropolità que estaven sols i desprevinguts, la qual cosa el permetia fugir amb facilitat sense ser interceptat per ningú."



Un cas entre tants de immigrants que es dediquen als robatoris a la nostra terra per a sobrevivir.
I com altres casos, el equatorià detingut era reinicident. La noticia afegeix:

"Es dóna la circumstància que Patricio TC ja va ser detingut l’any 2009 per fets similars (estrebades de cadenes d’or al metro de Barcelona) i va ser condemnat a dos anys de presó i a l’expulsió del país, que finalment no es va portar a terme. El detingut va passar a disposició judicial dissabte passat i el jutge va ordenar el seu ingrés a presó."


Resumint, el delinquent equatorià ja habia comés altres robatoris violents contra usuaris del Metro fa tres anys. Va ser condemnat a la expulsió del país però aquesta expulsió no es va complir. Ara de nou tornarà a pressó. Però el que passa es que més del 50% de les persones que hi han a les nostres pressons són extrangers amb la conseguent despesa social que això suposa en aquesta espoca de retalls i sacrificis als que ens condemnen als catalans. 

No és tolerable que els catalans tingam que patir per una banda la inseguretat ciutatana als nostres carrers  i després la despesa que suposen les pressons per a aquests tipus de deliquents. Ja fa massa temps que alguns membres del Cos de Mossos d'Esquadra es fan resó de la problemàtica social que suposa la delinquència per part d'alguns elements sudamericans, especialment de les anomenades "bandes llatines". Un problema que els politics es neguen a considerar però que veiem diariament als nostres carrers unir al fenòmen del tràfic de drogues, violència doméstica i robatoris constants.

Hem de recuperar la tranquilitat i la seguretat als nostres castigats carrers i retallar en despeses originats per la delinquència immigrant. Els delinquents extrangers han de ser deportats als seus països d'oritge.

Els politics del nostre Parlament han demostrat que no poden o no volen defensar als catalans. Hem de canviar de representants. Només els politics identitaris que com Josep Anglada i Plataforma per Catalunya defenen la identitat, la seguretat i la llibertat del poble català poden canviar aquesta situació. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada