dimarts, 11 de desembre del 2012

NOSTRE POBLE



El poble català no hauria mai de demanar perdó per existir.
El poble català està fart dels politics que amb la seva corrupció i la seva submissió a l'oligarquia financera i política han posat en perill la nostra identitat i les nostres drets com a poble.
El poble català està fart dels insults i menyspreus, de les imposicions i dels atacs. Des de fora o des de dins.
El poble català està orgullós de la seva identitat i mai ha de permetre que uns amb les seves polítiques lliberals i capitalistes i el seu instrument de la immigració vingan a posar-la en perill amb una inversió demogràfica sense precedents, amb un greu problema de convivència i un clar perjudici per als nostres treballadors.
El poble català té el cor català i no ha de permetre que ningú vinga a aquesta terra a dir-nos quina llengua hem de parlar. El nostre idioma forma part de la nostra milenaria identitat i no ens el treuràn.
El poble català té darrere mil anys de història gloriosa que avui alguns ens neguen, té el dret i té la capacitat de ser mestre del seu propi destí. Un destí que com el de la resta de pobles d'Europa té un futur en clau europea o no en tindrà cap.
El poble català ha de ser conscient que sense demanar perdó ni justificar res per ser el que és, sense odis esterils cap a la resta de identitats europees, ha de donar un pas valent per la preservació i afirmació de la seva identitat com a poble i lluitar juntament a les seves identitats germanes per la consecució d'una Europa independent de l'oligarquia financera internacionalista, una Europa lliure, social, unida, autocentrada i combativa.
Aquest és el nostre Poble i hem de defensar-lo. Sense perdons ni oblits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada