diumenge, 16 de desembre del 2012

TORNA TV3 A VALÈNCIA




L'Ajuntament de Morella, a la comarca dels Ports de Castelló, ha estat el primer municipi que ha recuperat les emissions de TV3, malgrat les amenaces del Govern d'Alberto Fabra.
 La recent sentència del Tribunal Suprem ha deixat  la Generalitat valenciana sense potestat sancionadora en aquest tema i ha anul·lat la denúncia contra Acció Cultural del País Valencià per les emisions de TV3 a territori valencià, per lo que el govern valencià ja no podrà impedir que els valencians que el desitjen pugan veure la televisió pública catalana i tindrà que tornar els diners de les sancions a la asociació responsable de les emisions de TV3 mitjançant la seua xarxa de repetidors. Recordem també que el PP amb els vots de UPyD va enderrocar la inciativa popular signada por milers de persones que demanaven que es puguera veure TV3 a València i Canal9 al Principat. 
No obstant això, el vicepresident del Consell valencià, José Císcar, va assegurar divendres que denunciaria davant el Govern del PP de Mariano Rajoy la reobertura dels repetidors.

Recordem que a la TDT de València es pot veure una televisió islàmica però no una cadena catalana. Ens congratulem del reinici de les emisions de TV3 a València i esperem que prompte es puga tornar a veure en totes les comarques valencianes.

Ja el sabiem, però el repetim un altra vegada: El PP, com els seus aliats de UPyD, és un partit anticatalà i mundialiste que treballa contra els interessos dels catalans i per la destrucció de les identitats.

Comença la rebel.lió al País Valencià

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada