dimecres, 27 de juny del 2012

EUROVEGAS GO HOME!





Centenars de catalans es van congregar passat dilluns en protesta del projecte Eurovegas amb l'arribada de la delegació de Las Vegas Sands a Barcelona. Els manifestants, membres de la Plataforma Aturem Eurovegas, lluïen pancartes amb lemes alusius a la resistència de molts catalans al engendre de l'especulació, l'esclavatge laboral, la destrucció del nostre entorn i la corrupció que pot suposar Eurovegas per a Catalunya. Entre els lemes es podia llegir "Eurovegas Go Home", "CiU s'ha venut", "Adelson no és benvingut" o "We are umployed not estupid", i també s'han cridat consignes com "Volem terra verda, CiU a la merda!".
Cada vegada creix el moviment català de resistència a Eurovegas, un projecte pensat només en benefici dels grans interessos privats i que reafirmarà més encara en nostra terra el model especulatiu i el ultracapitalisme lliberal que empobreix cada vegada més als traballadors. Un projecte que podria acavar amb una zona de gran valor ecològic, amb tota una cultura agraria i amb la feina tradicional de moltes families. Un projecte que només recolzen clarament CiU, PP, a més del PSC-PSOE i Ciutatans amb la seva ambiguitat i l'amic Laporta.
Eurovegas suposarà treball precari en condicions molt dolentes per a contingents arribats del Tercer Món i sense practicament imposaments fiscals.
Catalunya ha de sortir de la crisis fomentant el nostre treball, el treball de les empreses familiars autòctones i dels autònoms, el de les cooperatives agropecuaries  locals, el de la nostra industria tradicional, el treball de casa per als de casa en condicions justes i no el dels experiments de la globalització. El treball que preserva l'equilibri amb el nostre entorn rural i la natura. La preservació del parc del Delta del Llobregat, on treballen 1500 families podria donar feina a 9.000 persones si s'apostés per l'agricultura ecològica. Eixes són les inversions que volem.
Els d'Eurovegas millor que tornen a casa seva i no tormen mai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada