divendres, 1 de juny del 2012

DENUNCIEN TALLERS TEXTILS CLANDESTINS A IGUALADA




La notícia ha passat desapercebuda en la premsa, i solament un partit polític a través dels seus representants electes ha actuat davant un greu delicte que afecta al desenvolupament industrial local en un moment especialment difícil a causa de la permissivitat davant aquestes agressions de grups mafiosos extrangers que perjudiquen enormement el treball dels catalans autòctons i de la indústria tèxtil catalana. Tot va començar quan un grup d'autònoms i petits empresaris tèxtils de la comarca, es van dirigir al regidor identitari d'Igualada per denunciar l'existència de tallers tèxtils clandestins en la localitat. Va començar llavors una àrdua labor d'investigació que es va perllongar durant setmanes i que ara ha tingut els seus fruits, en aconseguir-se que les autoritats hagin aixecat sengles actes a dos tallers clandestins: un situat al barri del Rec i el segon al barri de Fátima.

“De moment hem localitzat dos tallers clandestins, però estem buscant uns quants més. Jo mateix vaig entrar en un d'ells abans de denunciar-ho a Igualada, però també creiem que es troben a Vilanova del Camí i Ódena. Anem a anar denunciant un a un tots els que trobem, ja que la seva existència significa competència deslleial a un sector que ja està bastant castigat”, va assenyalar Robert Hernando, número dos de PxC. Segons la mateixa font en aquests tallers "treballa gent originària de Xina que lleven el treball il·lícitament a la gent de casa que paga els seus impostos i les seves llicències, a tallers de tota la vida que veuen com el poc treball del sector va a parar a les mans de pocavergonyes que no compleixen amb la legalitat"

El regidor identitari va subratllar també que “hi ha empreses d'Igualada de tota la vida que treballen per a grans marques espanyoles i que prefereixen donar la feina a tallers clandestins de xinesos que als d'aquí, perquè els surt més barat, atès que aquests tallers no paguen impostos, treballen amb persones irregulars i per tant competeixen de forma il·lícita amb la gent de casa”. Hernando no descarta fins i tot donar el nom de les empreses locals que recorren a aquests serveis clandestins si no posen fi als mateixos.

Finalment, Hernando va felicitar als funcionaris que, després de les denúncies del seu partit, s'han posat a la feina per “acabar amb aquesta xacra que ens perjudica a tots”. “A nosaltres ens han votat per defensar a la gent de casa i ho fem sense descans, caigui qui caigui”, va postil·lar el dirigent plataformista.

Permetre mitjançant la permissivitat o la compra de productes elaborats de forma clandestina, sense pagament d'impostos i a través d'anus d'obra barata extrangera,aquesta situació és un crim contra la producció nacional i els treballadors catalans però també suposa un atentat d'explotació humana contra els propis treballadors asiàtics que ningú deuria de permetre. Cal comprar català i denunciar aquest tipus de delictes contra el nostre poble.

El nostre suport als representants identitaris catalans de la PxC per la seva lluita en defensa del nostre poble i el seu treball per desemmascarar aquesta intolerable situació.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada