dilluns, 4 de juny del 2012

SOLIDARITAT AMB ELS IDENTITARIS BRETONS




El passat dissabte un grup organitzat d'uns 30 militants islàmics salafistes va atacar amb pedres, pots de gas lacrimògen, i bats de baseball, el hotel de Vannes (Bretanya) on estaven celebrant-se uns debats populars sobre l'immigració a terra bretona en el que participaven diferents entitats i associacions bretones. Militants de Adsav-Partit del Poble Bretó i de Jeune Bretagne van fer front a aquesta agresió que es va saldar amb tres persones ferides. L'esquerra que habia cridat a contramanifestar-se contra qualsevol debat sobre immigració i en concret contra la reunió del dissabte ha guardat silenci sobre aquests fets. En el seu comunicat, el identitaris d'Adsav que no pensen claudicar avant qui ha vingut de fora per a dir als bretons en casa seva com han de pensar, han afirmat que "les cridades a la Sharia a terra bretona d'aquest grups  no els serviràn de res, tindràn que fer front a la llei dels bretons senyors de si mateixos, la llei d'homens i dones lliures. La resistència continúa."

Les agresions de islamistes radicals i grups d'extrema esquerra contra tot el que questione la problemàtica de l'immigració, un problema creixent i unes actituts que es repeteixen cada vegada més, tant a Bretanya com a Catalunya com a la resta d'Europa.

Ens solidaritzem amb els nostres germans identitaris bretons avant les agresions per part d'aquest grups  violents enemics de la nostra identitat, agresions agravades per la passivitat, encobriment i suport de les clases politiques i dels mitjans de comunicació venuts. 

Felicitem als nostres compatriotes europeus de Bretanya per la seva resistència i afirmació en la seva identitat front al odi dels enemics d'Europa

Estem amb ells en la seva lluita per Bretanya i pel poble europeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada