dimarts, 8 de maig de 2012

ENLLOC DE IMPULSAR LA CULTURA CATALANA, L'AJUNTAMENT DE BARCELONA IMPULSA EL MULTICULTURALISME
L'Ajuntament de Barcelona ha impulsat el rodatge d'una sèrie de televisió per Internet que té "com a principal objectiu reflectir l'entusiasme i la complicitat d'un grup de joves procedents de diferents cultures".
Kdm;), amb el suport del districte de Sant Andreu, del Comissionat d'Immigració i l'Espai Jove Garcilaso, té com actors 70 adolescents d'entre 14 i 18 anys.
La sèrie "explica les aventures i relacions d’un grup de joves emprenedors que, amb il·lusió, engeguen el seu propi canal de televisió per Internet. Hi produeixen programes de notícies, debats, música o entreteniment que s’ajusten als seus interessos i inquietuds reals i a la seva pròpia visió del món i del futur", segons ha indicat el consistori.
Disposarà de set capítols i el rodatge tindrà lloc a la Fabra i Coats, Fàbriques de Creació, i està previst que s'estreni la propera tardor. Aquesta iniciativa té un precedent en El culebrón del barri, una minisèrie que van realitzar els responsables de l'Espai Jove Garcilaso l'any 2009.

Font: e-noticies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada