dimarts, 17 d’abril del 2012

CIUDADANOS I ALTRES GRUPS CONTRA LA LLENGUA DELS CATALANS



El dia 21 d’abril, a les onze, els principals grups anticatalans del país, liderats per Ciudadanos-un partit mantingut com Equo i UPyD pels mitjans de comunicació encapçalats pel diari anticatalà El Mundo-, han convocat un gran acte contra el català al teatre Goya de Barcelona, segons informa el digital Som Noticia. Aquests grupuscles volen reivindicar l’aplicació a Catalunya del dret constitucional a rebre una educació bilingüe “tal com reconeixen la sentència del Tribunal Constitucional i diverses sentències del Tribunal Suprem”, segons ha destacat el partit liderat per Albert Rivera. Aquest acte és continuïtat de la campanya de Ciutadans amb el lema ‘Catalunya bilingüe, escola bilingüe’, que es va llançar al 2011. Rivera ha declarat que la convocatoria és extensible a UPyD y el Partido Popular, formacions politiques de la mateixa linia ideològica anticatalana. Així mateix ha manifestat que “según el CEO, el 59% de ciudadanos de Cataluña son castellanoparlantes. Hagamos normal en las aulas, lo que es normal en la calle”. Junt a Alberto Rivera forman part de les entitats convocants Agora Socialista formada per militants del PSC i Convivencia Cívica Catalana.

 "Bilinguismo"?...el poble català parla català i qui viu a terres catalanes deu de parlar català!
Si acceptem el bilinguisme a les escoles catalanes, el català desapareix. 
Els partits de la casta són enemics del Nostre Poble.
Escola en català. Catalunya Catalana!

1 comentari:

  1. UPyD ja es va veure el pes electoral que té a Catalunya: zero. Pel que fa a Ciudadanos, acabarà desapareixent pel seu propi pes. Aquesta patuleia d'anticatalans son uns gossos rabiosos, peró.

    Per sort, l'identitarisme té cada vegada més pes a casa nostra. Ni els partits catalanòfobs (Ciudadanos, UPyD, PP i part del PSC) ni els "catalans" venuts al sistema mondialista i antinacional(CiU, PSC, ERC, els liberals de SI o ERC) poden evitar el despertar de consciència que s'està esdevenint.

    Visca Catalunya i Visca l'Europa dels Pobles!

    ResponElimina