dijous, 19 d’abril del 2012

SANT BOÍ: EN PLENA ONADA DE RETALLS 10.000 EUROS PER A CONSTRUIR UNA RADIO LOCAL A NICARAGUA



L'ajuntament de Sant Boi de Llobregat -governat per PSC i ICV- ha aprovat una ajuda de 10.000 euros per al municipi nicaragüenc de San Miguelito -amb el qual està agermanat i compta amb l'Associació d'Amistat San Miguelito a Sant Boi- per a la construcció d'una ràdio local, un projecte que té una dotació pressupostària de 70.000 euros.
Aquesta ajuda, segons es detalla en el seu expedient, es durà a terme en el marc de l'agermanament de "San Miguelito en el ple del 26 de maig del 2008 es va aprovar per unanimitat el Pla d'acció per a un desenvolupament local, solidari i sostenible de San Miguelito". Anteriorment, el consistori ja havia participat en un altre projecte en aquest municipi per "disminuir els volums d'escombraries i millorar les condicions higièniques i ambientals de la població".
En aquest sentit, el Grup Municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) a Sant Boi ha denunciat que l'associació en qüestió "té vincles polítics i familiars amb els regidors d'ICV-EUA" i és que es dóna la circumstància que la presidenta de l'Associació d'Amistat San Miguelito a Sant Boi, Ligia Torres, és la mare del tinent d'alcalde d'ICV, Josep Puigdengolas Torres.
El regidor de la formació ultradretana, David Parada, ha manifestat que la formació "no està d'acord amb la partida pressupostària de Cooperació, Solidaritat i Pau (398.666 euros) que suposa l'1% del pressupost municipal i contrasta amb la destinada la destinada a menjadors socials per a la gent gran que és de 42.000 euros o el foment de l'ocupació que és de 213.472 euros”.
Finalment, afirma que "no entén que un ajuntament hagi de fer funcions de ministeri d'exteriors o es dediqui a subvencionar projectes a l'estranger quan Sant Boi és la ciutat amb més aturats del Baix Llobregat, que arriba actualment a la xifra de 8.425".

Informa: e-noticies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada