dilluns, 2 d’abril del 2012

LAPORTA DIU SI A EUROVEGAS



Aquesta és la "independència" que vol el corrupte de Laporta, la "dependència" de la mafia americana internacionalista, de la destrucció del nostre patrimoni i de la especulació:

"El president de Democràcia Catalana i diputat al Parlament, Joan Laporta, ha afirmat aquest dilluns que Barcelona encara té possibilitats d'albergar el projecte d'Eurovegas, tot i reconèixer que Madrid està per davant en la cursa per acollir el macrocomplex d'oci i joc. "Si el Govern vol el projecte, encara té possibilitats d'aconseguir-ho", ha explicat aquest dilluns. Laporta ha afegit que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, i el Govern en general estan fent una bona feina, "preservant els interessos de Catalunya". En la seva etapa com a president del Barça, Laporta es va reunir amb els responsables del projecte, que aleshores volien crear la ciutat del Barça al macrocomplex."

Font: Nació Digital

2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Una prova més de la connivència del neoliberalisme amb la destrucció del nostre país. Aquest nan polític s'ha tret la careta un cop més en donar suport a aquest engendre anomenat Eurovegas. Un traïdor a Catalunya, aixó es el que es.

    Per cert, felicitats per la nova imatge del blog!

    Uri

    ResponElimina