dissabte, 28 d’abril del 2012

INTERVENCIÓ DELS IDENTITARIS DE CATALUNYA NORD A LA DIADA DE SANT JORDI




Ara és hora per nosaltres també d’alçar l’espasa de la reconquesta i cridar de nou el que som!
Som catalans i europeus! Aquest poble català, treballadors, autèntic i fidel a les llargues tradicions. Som els fills de Guifré el Pilós, unificador dels contats catalans en el moment de la reconquesta, mort davant Barcelona per assegurar la seva llibertat.
Som els fills del gran Rei Jaume Primer el conqueridor, el més gran dels nostres reis, que amb el poble, i per la punta de la seva espasa ha escrit una de les pàgines la més gloriosa de la reconquesta catalana.
Ara és hora per nosaltres també, catalans del Nord de llançar-nos en l’aventura política. És per això que estem present a Vic per associar-nos amb la Plataforma per Catalunya, i crearen primer lloc una delegació i llavors una federació nord catalana de la PxC, amb punts particulars en relació amb l’especificitat nord catalana, però junts sobre l’essencial.
Tenim una gran responsabilitat davant de la història, i per assumir aquesta responsabilitat hi ha que una única paraula: la lluita! La lluita fins a la victòria. La lluita contra les inseguretats que emmetzina la nostra vida. Perquè refusem la uniformització mundialiste, que sigui capitalista o marxista.
Refusem la invasió perquè:
- La nostra terra cau en la inseguretat.
- Destrueix el nostre sistema social i trastorna la nostra economia.
- Amenaça la nostra Identitat sota totes les seves formes.
En tenim prou de ser tractats en estranger sobre la nostra terra i que volem afirmar la nostra identitat tan física que cultural.
- Demanem el reconeixement en temps que poble i la creació d’una regió autònoma Nord Catalana que va estrènyer íntimament vinculada als altre regions del conjunt etnocultural que són les terres de llengua catalana.
- Exigim que sigui establert una forta promoció de la nostra cultura. Un home arrelat és un home que continua sent Fidel al seu poble.
- Demanem igualment que sigui establert un proteccionisme adaptat per tal de promoure i llançar la nostra economia regional. Perquè produir i consumir local és entrar en la tríptic Solidaritat-Feina-Ecologia.
- La lluita social. La lluita del país real que sofreix cada dia més a causa de la crisi econòmica orquestrada per una colla de paràsit polític que són a l’únic servei de la classe mundialocapitalise.
Reivindiquem una nova Europa, l’Europa real, confederal, tenint com a base els pobles de soca europees. Lliures de viure segons la seva identitat i no aixafats per l’estatisme jacobí intrínsecament universalista, primera porta oberta cap al mundialisme, lliures però vinculats als altres pobles per un mateix destí de civilització. La nostra Europa és l’Europa de les identitats i dels pobles arrelats solidaris. Única fórmula que ens propulsarà cap a l’Europa de la potència.

El que combat pot perdre, però el que no combat ja ha perdut!

Som identitaris. No ens reconeixem en el joc polític caduc. Les nostres fórmules són novadores i responen perfectament als desafiaments que ens esperen, ja que les nostres preocupacions són orientades cap a la construcció d’una àrea nova, però el nostre esperit resta fidel a la nostra identitat, als nostres valors de civilització i carnals, punts d’indicació essencial, com un far en la nit negra que travessem. És perquè som identitaris que el futur és nostre.
Perpinyà el 23.04.2012
Llorenç Perrié Albanell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada