dimecres, 25 d’abril del 2012

EL PREU DE SER CATALÀ I DISSIDENT



Immigrants perseguint catalans. Centenars d'immigrants magrebins encoratjats per agitadors estalinistes es van concentrar ahir a casa de Josep Anglada, regidor a Vic i president del partit identitari català Plataforma per Catalunya. El motiu, protestar per la presència i existència d'aquest partit que pel que sembla els molesta. No és la primera vegada que Josep Anglada i altres membres del seu partit reben amenaces o intents d'agressió per part d'immigrants o de grups d'extrema esquerra, de fet solen actuar de forma il·legal i impune en tots els actes públics de la formació identitària intentant provocar altercats per a després sol·licitar mitjançant els partits de l'esquerra parlamentària la il·legalització d'un partit que creix dia a dia entre els treballadors catalans en perjudici dels partits d'esquerra més centrats en la defensa de la immigració. Diumenge passat, també a Vic, un reduit grup d'alborotadors va fer acte de presència per protestar per la trobada familiar amb el qual el partit celebrava la seva diada nacional. Les seves consignes eren clarament explicites: "Contra el feixisme, acció directa". Enfront d'aquests antifeixistes professionals barrejats amb immigrants i retinguts pels Mossos d'Esquadra, diversos centenars de catalans, homes, dones i nens, celebraven Sant Jordi en un ambient alegre, festiu i pacific. No obstant això, a la tarda, els Mossos no van poder evitar l'inevitable, un intent de agresió per part d'un grup d'immigrants en plana plaça major de Vic. Tampoc han pogut evitar que ahir centenars d'immigrants bloquegessin el domicili d'Anglada, insultessin a la seva dona, perseguissin al politic vigatà destruint les llunes del seu cotxe o intentessin agredir a la regidora del mateix partit a Vic Marta Riera.
La veritat és que periodics com La Vanguardia falsejaven la notícia del diumenge pretenent posar a Anglada com a agressor i no com agredit. La veritat és que els partits politics parlamentaris amb els seus cordons sanitaris i la seva falta de solidaritat amb els afectats per aquests fets, d'alguna manera són complices d'aquests successos. El regidor de seguretat de CIU Joan Ballana diu que "no cal donar-li més importància de la qual té", i un representant d'ICV-EUiA diu en la seva twitter que el que li ha passat a Anglada és "el preu de ser feixista" i que "àdhuc li ha sortit barat". Ja se sap que per a aquesta gent els que pensen diferent i no es dobleguen al sistema establert són feixistes.
No obstant això l'ocorregut a Vic és gravíssim. Centenars d'immigrants-no sabem si legals o il·legals-al costat d'agitadors d'extrema esquerra han perseguit pels carrers a un representant legitim d'un partit legal que és el segon més votat en aquesta població. Anteriorment un immigrant magrebí va amenaçar a Anglada amb arrencar-li el cap en el centre de Vic a plena llum del dia. Després va ser la regidora Menchu Martí, després li va tocar el torn a una altra regidora, aquesta vegada per Mataró, Mónica Lora. Fa poc han aparegut pintades intimidatories en les proximitats del domicili del secretari general del partit. I ningú fa gens per evitar aquest tipus de concentracions il·legals intimidatories i violentes. Mentre la guerrilla urbana anticatalana s'organitza...
El dia en el qual els catalans hàgim de lamentar una agressió greu potser amb resultats terribles quedaran molts complices indirectes d'aquesta situació. Immigrants i ultraesquerrans perseguint a catalans pels carrers de les nostres terres.Segons Gerardo Domínguez, conseller de ICV-EUiA és el preu de ser feixista. El preu de ser català i dissident diguem nosaltres. Fins a quan?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada