divendres, 20 d’abril del 2012

PP I CIUTADANS CONTRA EL CATALÀ



El PPC proposa la creació d'una Coordinadora en defensa del bilingüisme mitjançant una carta adreçada a Convivència Cívica, Associació per la Tolerància, Àgora Socialista i Ciutadans.
La diputada Mª José García Cuevas assistirà en representació del PPC a l'acte d'aquest dissabte, tot i lamentar que "sigui una acte convocat de manera unilateral per un partit polític i no conjuntament per part de tots els partits i associacions que defensem el bilingüisme a Catalunya ".
En aquest sentit, ha remarcat que la creació d'aquesta Coordinadora possibilitarà que "tots aquells que des de la política o la societat, estem a favor de la defensa del bilingüisme en el sistema educatiu català, treballem junts, remant en la mateixa direcció".

La diputada del PPC al Parlament, Mª José García Cuevas, ha anunciat avui que el PPC proposarà la creació d'una Coordinadora en defensa del bilingüisme, que estigui integrada per tots els partits polítics i associacions que defensen el bilingüisme integrador a Catalunya. En aquest sentit, ha dirigit una carta a Convivència Cívica, Associació per la Tolerància, Àgora Socialista i Ciutadans per celebrar una reunió constituent de la Coordinadora la setmana "per decidir, entre tots, l'àmbit, nom, lema i accions a dur a terme des d'aquesta plataforma conjunta de tots els actors polítics o cívics que entenem que hem de treballar, cadascú des del seu àmbit, però coordinats i units en l'objectiu ". "Aquesta ha de ser una Coordinadora plural, en la qual s'inclogui totes les associacions, que són les que han de tenir tot el protagonisme", ha afegit.

font: e-noticies

No al parany del bilinguisme.
No ens podem permetre el bilinguisme en una terra on cada dia naixen menys catalans.
No a les imposicions dels partits anticatalans com a PP i Ciutadans.
La llengua de Catalunya és el català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada